top of page

Puhdasta ruokatuotantoa

Ituitun tuotantotilan näet heti myymälään tullessasi.  Meillä kasvaa tällä hetkellä useita eri versolajikkeita joita hyödynnetään monin eri tavoin erilaisissa juomissa kuten versomehuissa & ravintorikkaissa smoothieissa. 

IMG-2591.jpg

Viljelemme kontrolloidusti ja päällekkäin

Hyödynnämme vertikaaliviljelyä versojen kasvatuksessa. Viljelytapamme  on tehty kaupunkiympäristöön sopivaksi. Se vie vain vähän tilaa ja pystymme  viljelemään  versoja omien tarpeiden mukaisesti ja myyntiin niin, ettei turhaa hävikkiä synny ja tuotantoketju pysyy lyhyenä.

Ituitu_kuvitus_maapallo_1000x1000_tummanvihreä0.png

LYHYESTI

Vertikaalisen viljelyn käsite on yksinkertainen. Sen sijaan että kasvattaisit kasveja vaakasuunnassa maassa, kasvatat niitä pystysuunnassa sisätiloissa. Näin voit luoda optimaaliset kasvuolosuhteet ja maksimoida käytettävissä olevan tilan.

Ituitu_kuvitus_kontti_1000x1000_tummanvihreä0.png

ITUITUN OMA PIENI FARMI

Oman tuotannon avulla pyrimme minimoimaan turhan energiankäytön ja näin pystymme tuottamaan aina tuoreet raaka-aineet asiakkaillemme. Energiatehokas pieni tehtaamme kuluttaa vain 10-osan vettä normaaliin viljelyyn verrattuna ja pystymme tuottamaan satoa ympäri vuoden, säästä riippumatta sekä ilman torjunta-aineita.

Ituitu_kuvitus_vertikaaliviljely_1000x1000_tummanvihreä0.png

MIKSI VILJELLÄ PYSTYSUORAAN?

Maapallolla on arviolta 9,7 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä, ja näin ollen elintarviketurvasta tulee yhä suurenevissa määrin todellinen huolenaihe ympäri maailmaa. Vertikaalista viljelyä pidetään usein ratkaisuna elintarviketurvallisuuteen liittyvissä ongelmissa koska siinä on niin monia etuja.

bottom of page